Arbetshandskar från Ansell

Med människor och planeten i första hand

Ansell är en ledande global aktör inom personlig skyddsutrustning. På grund av den växande oron för vårt klimat söker vi ständigt efter nya vägar att garantera säkerheten på ett mer hållbart sätt. Att skydda människor börjar med att skydda världen runt omkring oss. Här kan du läsa mer om vårt utbud av kvalitetshandskar för en säker arbetsdag.


Hyflex 11-842 - En hållbar handske med flera användningsområden

Hyflex 11-842 är universalhandske vars liner är gjord av 90% återvunnet nylongarn och som är belagd med nitrilskum. I förpackningen har all plast eliminerats. Handsken är OEKO-TEX certifierad och även certifierad som hudvänlig via Dermatest. Den är pekskärmskompatibel och livsmedelsgodkänd. En mycket bekväm och komplett, slitstark handske som passar bra inom logistik, livsmedelshantering, bilindustrin, metallbearbetning och mycket mer.

Prova handsken i din verksamhet

Hyflex 11-842 är både ett mer hållbart och hudvänligt alternativ. Är du intresserad av att prova nästa generations arbetshandske? Kontakta oss så ordnar vi prover och mer information.
 

→ Ja, jag vill prova Hyflex 11-842


Shoppa Hyflex 11-842 hos Procurator

Fördelarna med Hyflex 11-842 på 40 sekunder

Betydelsen av bra handskydd och handergonomi 

I de flesta industriella miljöer är repetitiva och manuella arbetsuppgifter ett oundvikligt dagligt inslag, då arbetstagare utför arbetsintensiva aktiviteter som att lyfta, sätta ned, skjuta, dra, bära eller hålla fast verktyg och andra föremål. Att identifiera och hantera risker innan de orsakar problem innebär ofta att man uppmärksammar mindre uppenbara förhållanden och väljer personlig skyddsutrustning (PPE) som är ergonomiskt utformad med hänsyn till dessa förhållanden och arbetsuppgifterna.

→ Läs mer om vår strävan efter hållbar säkerhet

Kemisk Industri

Det kemiska landskapet förändras ständigt, och nya kemiska kombinationer kan påverka toxicitet, genomträngning och en mängd andra faktorer som kan påverka hur effektivt vald personlig skyddsutrustning skyddar.
Många anställda inom den kemiska industrin  utsätts för betydande risker varje dag. Det är viktigt att förstå komplexiteten i nya kemikalier, kemiska reaktioner och nya kemiska kombinationer för att säkerställa säkerheten vid kemisk produktion så att anställda får det mest relevanta skyddet av händer och kropp. Med en kostnadsfri Ansell GUARDIAN bedömning kan du identifiera risker och minska antalet arbetsskador.

→ Läs mer om Ansell GUARDIAN

Utvalda arbetshandskar från Ansell

→ Hela utbudet av kvalitetshandskar från Ansell

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.