Uvex linsbehandlingar på ögonskydd

Uvex Supravision Excellence

Skyddsglasögonens utsida av linsen har extremt rep- och kemikaliebeständig beläggning. Högeffektiv imskyddsbeläggning på insidan av linsen där det behövs mest. Imskyddsbeläggningen är permanent och kan inte tvättas bort.

Uvex Supravision Plus

Permanent im- och repskyddsbeläggning på båda sidor av linsen på skyddsglasögonen. Imskyddsbeläggningen är permanent och kan inte tvättas bort.

Användningsområden: miljöer med frekventa fluktuationer i temperatur och luftfuktighet.

Uvex Supravision Sapphire

Båda sidor av skyddsglasögonen är extremt reptåliga och kemikaliebeständiga. Uvex Easy-to-Clean-effekt gör linserna mindre mottagliga för smuts.

Användningsområden: oömma, dammiga och smutsiga miljöer.

Uvex Supravision Extreme

Skyddsglasögonens linser har en reptålig beläggning på utsidan och effektiv imskyddsbeläggning på insidan. Insidan immar inte eftersom beläggningen aldrig når mättnadspunkten. Imskyddsbeläggningen är permanent och kan inte tvättas bort.

Lämplig för arbetsplatser med långvarig exponering för höga nivåer av kondens och smuts.

Uvex Supravision ETC (extreme temperature conditions)

Insidan av linserna immar inte eftersom beläggningen aldrig når mättnadspunkten. Imskyddsbeläggningen är permanent och kan inte tvättas bort.

Lämplig för arbetsplatser med långvarig exponering för höga nivåer av kondens och smuts.

Uvex Supravision Variomatic

Belagda linser som innehåller självtonande filter som reagerar när de utsätts för UV-strålning. Linserna mörknar automatiskt inom 10 sekunder och ljusnar inom 30 sekunder när UV-ljuset minskar. Ger högeffektivt imskydd på insidan av linsen och extremt reptålig beläggning på utsidan.

Lämpligt för arbetsplatser där man ofta flyttar mellan inomhus- och utomhusmiljöer, från ljust till mörkt.

Uvex Supravision Clean

Belagda linser som är autoklaverbara och resistenta mot kemikalier. Imskydd på insidan av linsen, extremt reptålig på utsidan. Imskyddet klarar 15 till 20 autoklavcykler. Beläggningen säkerställer fullständigt imskydd och maximal sikt.

Uvex Infradur

Repskyddsbeläggning på båda sidor och minimerar skador från svetsgnistor.

Uvex Infradur Plus

Imskyddsbeläggning på linsens insida. Extremt reptåliga på utsidan vilket minimerar risken för skador från svetsgnistor.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.