Minska din miljöpåverkan med Tork

Arbeta mer hållbart

Att välja produkter från Tork är ett enkelt sätt att förbättra företagets hållbarhetsresultat. Som en del av Essity, ett av världens mest hållbara företag, erbjuder Tork effektiva produkter och tjänster som minskar ditt företags miljöpåverkan och bidrar till ett cirkulärt samhälle. 

Mer från mindre

När många människor använder hållbart producerade produkter minskar vår gemensamma miljöpåverkan. Tork erbjuder produkter som minskar förbrukningen, producerar mindre avfall och effektiviserar arbetet. Ett exempel är Tork PeakServe® Continuous Handdukssystem, med förpackningar som är 50 procent mer komprimerade vilket minskar miljöpåverkan från transporter samtidigt som städrundorna effektiviseras med färre påfyllningar. 

Bli cirkulär med Tork PaperCircle® 

Att återvinna material är ett annat sätt att arbeta hållbart och gör att företaget blir en del av utvecklingen mot ett cirkulärt samhälle. Tork är först i världen med en tjänst för att återvinna pappershanddukar. Med Tork PaperCircle minskar koldioxidutsläppen som handdukarna skapar, med minst 40 procent, samtidigt som en genomsnittlig kontorsbyggnad minskar sitt avfall med minst 20 procent. 
 
God hygien är viktigare än någonsin för trivseln och tryggheten på våra arbetsplatser. Välj Tork och få säkra hygienlösningar som är hållbara både för företaget och miljön. Kontakta oss så berättar vi mer.

Bra produkter för ditt företag och miljön

Hela Procurators utbud av Tork
Tork är det världsledande varumärket för hygien på arbetsplatser. Procurator erbjuder ett brett urval av dispensrar och refiller från Tork.