Vår leverantör sterisol är experter på hudvård som är hållbar för människa, miljö och verksamhet. Med snart 50 års erfarenhet inom olika branscher, miljöer och yrkesgrupper syns expertisen i deras produkter. Det är Skincare at Work! 

Sterisol

Sterisol har i snart 50 år levererat hudvård för arbetsplatser. Produkterna är framtagna för att skydda, rengöra och återställa huden, med fokus på hållbarhet för människa, miljö och verksamhet. Hudvård på arbetet är en arbetsmiljöfråga, därför erbjuder de även anpassade lösningar mot branscher med särskilda behov av hudrengöring och hudvård. Nästan all Sterisols tillverkning sker i Vadstena vid Vätterns kant.

→ All hudvård och hygien från Sterisol

Sterisol System

Sterisol System bygger på en unik svensk uppfinning där hudvårdsprodukterna fylls i lufttäta påsar med en särskild pump som isolerar innehållet från den yttre världen. Detta gör att produkterna är så pass hygieniska att de flesta inte behöver något konserveringsmedel. De tunna men starka påsarna gör även att man kan minska sin plastförbrukning med ca 80% om man sedan tidigare använder flaskor, och volymen för avfallet som kastas blir betydligt mindre. Med en tömningsgrad på 99% kan man också minska tvålsvinnet, använd all tvål du betalat för!

Mervärde för kunden

Tack vare Sterisol Systems funktionella dispensrar kan de skapa mervärden för kund och användare. Dispensrarna kan användas med alla olika refillprodukter av samma format, och man kan snabbt se vilken som sitter i då fronten är transparent. Det gör också att tiden för underhåll minskar, -man behöver inte öppna dispensern för att se om påsen behöver bytas! Sterisol erbjuder anpassade lösningar och med snart 50 års erfarenhet och en personlig service, sätter de sin prägel.

Våra bästsäljare från Sterisol

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.