Skurrondeller för städmaskiner - KBM Power Pad Scrubbing

Väljer du KBM Power Pad skurrondeller till din städmaskin gör du ett bra miljöval.

Skurrondellerna är tillverkade av helt nedbrytbara fibrer. Lägger du rondellerna i en kompost bryts de ner inom ett år. Vår producent kallar det Full recycle. Skurrondellerna har därtill en miljöstämpel - Green Seal, från USA.

  • KBM Power Pad Scrubbing finns som både rondeller och skurblock i färgerna vit, röd, grön, brun och svart.
  • Ju grövre slipning, desto mörkare färg på skurrondellen.
Vit skurrondell
Vit skurrondell
Vit Scrubbing skurrondell innehåller minimalt med slipmedel och används i första hand som en rondell för lågvarvspolering. Används även på ömtåliga ytor tillsammans med ett svagare städkem för lättare städning. Innehåller 4 – 10 % slipmedel.
Röd skurrondell
Röd skurrondell
Röd Scrubbing är en allroundrondell som används för daglig städning på i stort sett alla ytor såsom polishbelagda, trä, sten, plast med mera. Bra skurförmåga och kan även användas för polering av bland annat plastgolv. Slutrondell för polering av olja på trägolv. Innehåller 15 – 20 % slipmedel.
Grön skurrondell
Grön skurrondell
Grön Scrubbing är en lite starkare och aggressivare rondell än den röda. Är för stark för att användas på polishytor och används på grövre golv vid svårare nedsmutsningar. Bra även för polishborttagning på plastmattor med mera. Innehåller 32 – 38 % slipmedel.
Brun skurrondell
Brun skurrondell
Brun Scrubbing är en kraftig och aggressiv skurrondell som används i första hand för polishborttagning och riktigt grov skurning av golv såsom sten med mera. Mycket lämplig till polishborttagning på bland annat linoleumgolv. Används även till att massera ner olja i trägolv. Innehåller 44 – 48 % slipmedel.
Svart skurrondell
Svart skurrondell
Svart Scrubbing är en mycket kraftig och aggressiv rondell som bör användas med försiktighet. Används ofta av städbolag för snabbare borttagning av polish med mera. Passar inte på ömtåliga golv såsom plastgolv. Innehåller 46 – 50 % slipmedel.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.