Vendingmaskinerna som underlättar arbetsdagen

Procurator erbjuder SavePro vending machine samt uthyrningsmodulerna SaveRent och SaveBox. Samtliga vendingmaskiner ger fördelar som smidig lagerhantering, kostnadsbesparingar och effektivare arbetsdag. Maskinerna är användarvänliga och enkla att komma igång med och vi på Procurator finns tillhands för full support.

Vendingmaskin SavePro
Vendingmaskin SavePro
Fungerar som en varuautomat! Välj produkt via maskinens display och den levereras i din hand inom 10 sekunder. 
Uthyrningsmodul SaveRent
Uthyrningsmodul SaveRent
En vendingmaskin ämnad för lagerhållning och utlåning av värdefulla produkter och utrustning. Erbjuder full kontroll över sortiment, åtkomst och tillgänglighet.
SaveBox - extra lagerhyllor
SaveBox - extra lagerhyllor
Med SaveBox kan du enkelt utöka lagerplatserna och addera större eller mindre produkter som ej är ämnade för SavePro. Inbyggd våg ger full kontroll över förbrukning och lagerstatus.
Kontakt
Kontakt

Linus Björnfot
Procurator Vending

linus.bjornfot@procurator.com

010-60 40 186

SavePro

Alltid välfylld vendingmaskin

Maskinerna tillhandahåller ett system där du enkelt kan se vad som förbrukats och vad som finns kvar. Påfyllning av maskinen kan skötas internt eller extern. Statistiken underlättar orderläggning och ger kunden kunden full kontroll över förbrukning.

Vad behövs för att använda vendingmaskin SavePro?

Det enda som krävs för att installera och använda maskinen och dess system är ett strömuttag och en internetuppkoppling, lokalt eller 4G.

All information om personal och förbrukning finns lagrat i maskinen och är endast tillgängligt för den som har beviljad åtkomst till maskinen.

Funktionskrav:
 • Strömförsörjning 230V/50Hz
 • Tillgång till LAN eller alternativt 4G
Storlek och kapacitet

Höjd: 190 cm
Bredd: 96 cm
Djup: 98 cm
Vikt: 350 kg
Energiåtgång: 30 W
Maxkapacitet: upp till 2100 artiklar

Några fördelar med SavePro

 • SavePro passar vid högproduktiva områden och gör att personal själv kan hämta ut produkter dygnet runt – sju dagar i veckan. 
 • Vendingmaskinen rymmer upp till 2100 artiklar och kan konfigureras på många olika sätt för att passa nästan alla typer av artiklar. SavePro används med fördel till produkter med hög förbrukning som behövs på den aktuella platsen, exempelvis arbetshandskar och annan skyddsutrustning.
 • Vendingmaskinen ger dig full kontroll över förbrukning.
 • Med SavePro kan du försäkra att rätt produkt går till rätt person.
 • Vendingmaskinen har stöd för olika former av autentisering som till exempel RFID, streckkod eller pinkod vilket gör det enkelt att registrera ett ärende.

SaveRent - uthyrningsmodulen med spårningsfunktion

Komplettera din vendingmaskin med SaveRent, en uthyrningsmodul som sköter utlån av produkter samt ger information om vad som lånats ut och vem som lånat.

Det här får du med vendingmaskin SaveRent

 • Information om vem som har lånat produkterna
 • Meddelandefunktion för att kalla tillbaka en produkt
 • När en produkt förväntas bli återlämnad
 • Garantitider
 • När det är dags för underhåll och obligatorisk kalibrering
 • Möjlighet att addera laddningsfunktion.

SaveRent lämpar sig för allt från gemensamma nycklar, projektorer, kalibreringsverktyg och borrmaskiner.

Personliga utlån

Alla utlån kopplas till den anställdes identifiering via exempelvis en PIN-kod eller ett ID-kort. Vendingmaskinen kan programmeras så att bara produkter som hör ihop med den anställdes arbetsuppgifter kan plockas ut av den anställde. En maxgräns för antalet produkter per anställd kan ställas in.

Underhåll och service

Systemet styr upp processerna för att hålla reda på när det är dags för utbyte och underhåll av produkter. Det innebär besparingar och ökad säkerhet.

Teknisk data och funktionskrav

Höjd: 184 cm
Strömförsörjning 230V/50Hz
Tillgång till LAN eller alternativt 4G krävs

SaveBox - vendingmaskin för extra lagerutrymme

Adderar du en eller flera SaveBox-enheter kan antalet lagerplatser utökas. SaveBox hjälper dig att fördela omtåliga, dyra, stora eller tunga produkter som används mer sällan.

Uthyrningsmodulen SaveBox passar för exempelvis mätinstrument, sprayflaskor, glödlampor med mera. Det finns över 10 olika format och varianter för att passa produkter i olika storlekar.

Addera våg för full kontroll över förbrukning

Du kan välja att installera våg på valfritt hyllplan i vendinmaskinen SaveBox. Vågen registrerar hur många produkter som plockas ut när dörren öppnas och kan registrera upp till 10.000 enheter som t.ex. muttrar eller skruvar.

Produktblad

Ladda ner produktblad Vending Machines (pdf) ➜

Kontakt
Kontakt

Linus Björnfot
Procurator Vending

linus.bjornfot@procurator.com

010-60 40 186

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.