Tork Workflow Industri

Genom att justera i detaljer i det dagliga arbetet kan industrier bli mer effektiva och mer miljövänliga.

Till exempel kan ett byte av tygtrasor mot Tork nonwoven rengöringsdukar minska kostnaderna, minimera avfallet och underlätta arbetet för de anställda.

Därför erbjuder vi Tork Workflow Industri - en service där vi tillsammans med en expert från Tork analyserar arbetsstationer inom industri med fokus på avfall, tid, hälsa och säkerhet samt miljö.

Besöket hos er tar cirka 60 minuter och leder till en Workflow-rapport med rekommendationer och tips på hur ni kan förbättra arbetsmiljön och effektiviteten samt sänka kostnaderna.

Upptäck fördelarna - boka Tork Workflow Industri med oss!

Det här ingår:

- Med kunskap baserad på vetenskapliga undersökningar ger vi råd om hur du får smarta och effektiva flöden på industrigolvet och en produktion utan avbrott.

- Insikter om hur du kommer åt tidstjuvar och förbättrar avfallshanteringen.

- En kostnadsfri testperiod av ett produktpaket från Tork, skräddarsytt för era behov. Tork professionella torkdukar utvecklade för rengöring samt Tork dispensersystem ger en kostnadseffektiv och funktionell arbetsplats.

- Produktrekommendationer inom personlig skyddsutrustning för en säker arbetsmiljö.

Boka ett möte med oss! Hör av dig till order.packaging.se@procurator.com

Se produkter här

 Tygtrasor eller Tork rengöringsdukar? 

Tork nonwoven rengöringsdukar innebär vinster för miljö, människa och ekonomi:

- Absorberar dubbelt så mycket vätska som tygtrasor, vilket ger mindre mängd avfall.*

- Kräver mycket liten mängd lösningsmedel och rengöringsmedel, vilket är bra för miljö och ekonomi.

- Medverkar till ordning och reda: tar liten plats och är lätta att plocka ut ur sin förpackning eller via en praktisk dispenser.

* Intern analys gjord av Essity av trasor, 2013. Tester genomförda i laboratorium visar att Tork rengöringsdukar absorberar dubbelt så mycket vatten och olja som vita textiltrasor.