För lokalvårdaren - CleanPilot GO

Med appen CleanPilot GO jobbar du smartare, slipper pappershantering och har aldrig brist på information om vad du ska göra under din dag.

Istället går du in på din iPad där du får upp en färgkodad ritning av rummen du ska städa. När du klickar på de olika rummen ser du arbetsinstruktioner och information om vad du ska dokumentera i städarbetet.

Färgkoderna visar också om rummet ska städas samma dag eller om det ska göras en annan dag.

Enkel dokumentation
Ett utfört arbete markerar du med ett kryss inne i appen. Om ett rum inte går att städa kan du rapportera varför. På så vis ger du din arbetsledare, kollegor och kund en smidig uppdatering.

Blir du eller någon annan sjuk kan övriga i teamet få information om vad som ska göras. På det här sättet undviker ni missade städinsatser och dubbelt arbete.

Det går också att planera om bland alla som städar med utgångspunkt från förfrågningar i realtid och det går att hantera kundorder och särskilda önskemål.


Fördelar
Arbete med hjälp av CleanPilot gör att du som lokalvårdare blir mer delaktig i arbetet.

Du kan påverka saker som arbetsrutiner, städtider och hur många kvadratmeter du hinner med på en viss tid. Du kan även rapportera in om fastighetsförvaltare behöver åtgärda något som exempelvis en trasig lampa.

Med CleanPilot kommunicerar du effektivt med dina kollegor och arbetsledare.

Dessutom är det lättare att ge snabb upplärning till nya kollegor eftersom allt finns dokumenterat. Det gör att du hinner med ditt arbete och din kund får bibehållen kvalitet.