Nyöppning av Procuratorbutiken i Bromma

I en allt mer digitaliserad värld där en stor del av konsumtionen sker via webbshop fortsätter Procurator att satsa på butiker. Mikael Östbring, Head of Stores, menar att mötet med kunden tillsammans med sortimentets bredd och komplexitet är viktiga faktorer.

”Det fysiska kundmötet är jätteviktigt! Vårt sortiment är brett och komplext och i butik kan vi erbjuda kunderna bättre service och ge dem möjligheten att snabbt få den hjälp som behövs på den lokala marknaden. Vi har en stor expertis i våra butiker och att veta att man kan gå in till oss och få förstklassig rådgivning och service på plats skänker trygghet till både oss och kunden.

Vi strävar efter att förenkla och förbättra vardagen för våra kunder och detta gäller givetvis även för våra butiker. I nyöppningen får vi en fräschare, tydligare och mer lättillgänglig butik, vilket förhoppningsvis ska göra det ännu smidigare för våra kunder att hitta vad de söker.
Vi ser så mycket fram emot att träffa alla våra befintliga, och förhoppningsvis massor av nya, kunder i Stockholmsområdet!”

- Mikael Östbring, Head of Stores

Nyöppningen av Procuratorbutiken i Bromma sker 20/3 2024.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.