Tillfälliga priser på vissa produkter

Den globala efterfrågan på somliga skyddsprodukter och hygienartiklar har förändrats dramatiskt den senaste tiden på grund av coronapandemin.

Tillgång till råvaror, tillverkningsprocesser och leveranser är under enorm press vilket resulterar i ändrade priser från leverantörer och långa ledtider utom vår kontroll. Med anledning av det har vi varit tvungna att införa tillfälliga prisjusteringar på påverkade produkter.

Vi följer kontinuerligt prisutvecklingen på produkterna och justerar priserna i takt med att läget förändras. Så snart vi är tillbaka till normala produktionsvillkor återgår vi till normala priser igen.

Du har alltid möjlighet att avbryta din beställning och skicka produkterna i retur.

Vi vill även uppmärksamma dig på att vår kundtjänst i dagsläget inte har möjlighet att ange leveransbesked i dagsläget. Notera även att aktuell lagerstatus i vissa fall inte är korrekt.

Vi kan också behöva annullera restnoterade artiklar då närstående leveransdatum inte går att få fram. Detta för att undvika onödig väntan för er på resterande beställda artiklar.

Det här innebär att det kan uppstå diskrepans mellan leverans och orderbekräftelse och därmed fakturering. Vi ber er ha förståelse för att ny pricat (elektroniskt överförda prisuppgifter) inte alltid hinner skickas och ber att ni själva justerar i era system under tiden.