2024-01-26

Kristina Lantz blir ny Commercial Director på Procurator

Tidigare har Kristina Lantz arbetat som Sälj- och Marknadschef för vår e-com och lokala kund med ansvar för att förändra och växa vår digitala affär gentemot SME-segmentet. Hon har även verkat för att sammanfläta Sälj- och Marknadsavdelningen i syfte att förbättra samarbetet mellan avdelningarna och optimera kundresan.

"Affärsstrategin för hela vår portfölj framåt blir mitt ansvar tillsammans med våra försäljningschefer och marknadsavdelningen som nu jobbar som ett team och under ett ledarskap", säger Kristina Lantz.

Den nya rollen innebär ett helhetsansvar för Procurators försäljningsorganisation nationellt som internationellt, samt att implementera och driva affärsutvecklande initiativ i kombination med de uppköp som Procurator planerar under kommande år. Ett strategiskt ansvar i syfte att växa den digitala och lokala affären via samtliga prioriterade säljkanaler.

"Vi kommer att fortsätta styra kunden mot digitala lösningar samt utveckla vårt butikskoncept för att harmonisera med vårt digitala erbjudande där Procurator gjort stora förändringar både i plattform och erbjudande under de senaste två åren"

Jag är skolad i attityd och inställning snarare än piska och generösa provisionsavtal vilket visat sig vara en framgångsfaktor för att kunna bygga ett stabilt ledarskap inom försäljning. Efter fyra år på bolaget är jag bara mer frälst i vad och hur vi levererar till kund och potentialen i affärsidén samt i mina kollegor. Det är också fantastiskt roligt att Procurator nu satsar på ungt och innovativt ledarskap. För mig innebär detta att vi står mer redo än någonsin att möta en marknad i ständig förändring."

Kristina Lantz tillträdde sin roll som Commercial Director på Procurator den 1/10 2023.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.