KBM städkem och hygienprodukter

Städkemikalier samt flytande tvål i både parfymerad som oparfymerad variant.

Tack vare KBMs enkla färgsystem är det lätt att välja rätt. Varje produkt - städkem och tvål, är färgkodad efter respektive användningsområde på framsidan. Där finns även lättbegripliga symboler för primära och sekundära användningsområden samt pH-värde och miljömärkningar. 

KBM städkem för interiör.
Städkem för interiör miljö - blå färgkod

Städkem för interiör miljö har en blå färgkod som signalerar att den används för allmän rengöring av hårda ytor som tål vatten. 

KBM städkem för toa och dusch.
Städkem för toalett och dusch - röd färgkod

I hygienutrymmen som toalett och dusch är det extra viktig att tänka på hygienen. KBM presenterar ett fokuserat utbud av sanitetsrengöring.

KBM diskmedel.
Städkem för kök och pentry - rosa färgkod

I kök och pentry med mer eller mindre trånga utrymmen ställs oerhörda krav på välfungerande hygien. Då har städmaterialet en betydande funktion som hjälper dig att hålla rent på ett effektivt sätt.

KBM städkem stone-wood för golv.
Städkem för golv - grön färgkod

Alla golv kräver städning och underhåll för att hålla länge och ge bra förutsättningar för en ergonomiskt lättstädad yta. Oftast kan man använda samma medel på olika golvtyper.

KBM städkem för industri.
Städkem för industri och lager - grå färgkod

Rena lokaler ökar trivseln i alla miljöer och för att städa i industrimiljö har KBM tagit fram ett specifikt städkem märkt med grå färgkod. 

KBM tvättmedel med rosa färgkod.
Tvättmedel och sköljmedel för städmaterial - rosa färgkod

Dina städdukar, mikrodukar och moppar håller längre om du följer tvättråden. KBM tvättmedel, tvättförstärkare och sköljmedel är välanpassade för olika typer av städmaterial. De är märkta med rosa färg.

Tvättmedel för flamskyddade material.
Tvättmedel till flamskyddskläder och reflexmaterial - rosa färgkod

Flamskyddade tyger som larmställ och reflexmaterial kräver speciell behandling. Tvättmedel kan innehålla olika kemikalier som påverkar plaggets funktion på olika sätt. Följ därför noga de tvättråd som följer med plagget och välj KBM tvättmedel med rosa färgkod för flamskyddade material.

KBM tvålprodukter.
Personliga hygienprodukter - lila färgkod

Noga handtvätt med flytande tvål och vatten är det bästa sättet för att bryta smittvägar. KBMs lila serie med tvålprodukter är effektiva, dryga och skonsamma.