Marknadsledare inom måltidsförpackningar och produkter för dukning

Procurator är återförsäljare av produkter från Duni Group. Duni är en internationell marknadsledare som erbjuder premiumkoncept för dukning och hållbara förpacknings- och take-away-lösningar. Våra senaste produkter inkluderar servetter och bordsdukar av fossilfritt, grönsaksbaserat material, boxar av förnybart material och återanvändbara produkter.

Med över 70 år i branschen driver vi innovation baserat på makrotrender och kundbeteenden. Hållbarhet är centralt i allt Duni gör. Europa är huvudmarknaden, men företaget har även produktion i Asien och Stillahavsområdet och försäljning över hela världen.

I vårt sortiment hittar du muggar, matboxar och bestick för take-away, servetter, led-belysning, glas och mycket mer.

Utforska produkter från Duni nu

Utvalda produkter från Duni

Vägen till en cirkulär verksamhet 

Till skillnad från en linjär ekonomi tar en cirkulär ekonomi ett helhetsgrepp kring hållbarhet. ”End-of-life”-stadiet är visserligen viktigt, men vi behöver också se över aktiviteter uppströms och under tillverkningen för att kunna hantera produktens hela livscykel. Valet av råvaror är avgörande – enbart återvinning löser inte klimatkrisen. Hos Duni Group är förnybart lika värdefullt som återvinningsbart. I varje återvinningscykel krävs det att vi tillför nytt material, som då bör vara förnybart. På så sätt kan de fossila resurserna lämnas där de hör hemma, i marken.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.