Cederroth - Produkter av högsta kvalitet

Första Hjälpen är viktig, ibland livsviktig. Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter skall Första Hjälpen utrustning tillhandahållas på alla arbetsplatser. Cederroth har lösningar som gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper. Cederroth Första Hjälpen-produkter är säkra, funktionella produkter av hög kvalitet.

Cederroth Första Hjälpen-stationer innehåller produkter för att kunna hantera flera typer av skador. Stationerna är lättöverskådliga och utformande så att det går enkelt och snabbt att hitta rätt produkt. Flera av Cederroth produkter går att använda till många olika behov, vilket skapar enkelhet och tydlighet. På produkterna finns det tydliga illustrationer vilket gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan några förkunskaper.

Ögondusch i väska - ökar chansen att rädda ögonen

Cederroth Ögondusch (5 x 500ml) i väska är praktisk att bära med sig exempelvis vid mobilt arbete eller under transport till sjukhus. En robust transparent väska av hårdplast med handtag. Lätt att öppna med gula rejäla spännen som skjuts i sidled. Kan hängas på väggen med vägghållare.

Mobilia kits som är lätta att bära med sig

Första hjälpen för folk i rörelse, till exempel byggarbetsplatser, yrkesfordon eller som en personlig Första Hjälpen-utrustning. Ett bra komplement till våra fasta stationer.

→ Utforska hela utbudet av produkter från Cedderroth

Så gör du om du får ett farligt ämne i ögonen

Om du, eller någon i din närhet, får ett farligt ämne i ögonen är snabb tillgång till Första Hjälpen avgörande. Den här filmen hjälper dig att fördjupa dina kunskaper om Första Hjälpen för ögonen.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.