Worksafe ProTect 255 Korttidsoverall

Välj attribut för att visa artikelnummer

Worksafe
Category III
CE
Info

Korttidsoverall anpassad för skydd mot vätskor och partiklar inom olika industrier där man utsätts för en varm arbetsmiljö. Antistatisk korttidsoverall i mikroporös polyeten (PE)/nonwoven material av typ 5 och 6 godkänt skydd. Ryggen tillverkad av antistatiskt SMMS-material som andas och lämplig i varm arbetsmiljö då kroppsvärmen stiger.

Storlek
  • Mjuk, bekväm och konstruerad korttidsoverall för en optimal passform med generös användning av tyg i armhålor, bröst och midjan som möjliggör rörelsefrihet.
  • Viktiga designfunktioner som maximerar skyddet, komforten och styrkan och för att underlätta påtagning- och avtagning.
  • Bunden söm – för maximal styrka och skydd mot flytande vätska och partiklar.
  • Användningsområden:Jordbruksarbete - blandning och hantering av bekämpningsmedel, Veterinärarbete, Läkemedelshantering, Sprutmålning, Allmän rengöring

Vit korttidsdräkt med 3-delad huva, resår runt handled, midja, anklar, huva och med tumresår. 2-vägs dragkedja med återförslutbar flärp. Worksafe ProTect 255 korttidsoverall tillverkas i mikroporös polyeten (PE)/nonwoven material och bildar ett starkt material som andas, ger utmärkt vätskeavvisande skydd mot kemikalier på framsidan av overallen. Baksida i SMMS-material som andas och motverkar värmestress. Worksafe ProTect 255 är belagd med ett elektrostatiskt avvisande skikt.