Leveranser påverkas av Coronaviruset

På grund av coronaviruset så har ett stort antal skyddsprodukter och desinfektionsartiklar tagit slut. När och hur mycket vi får levererat av dessa produkter från våra producenter/leverantörer är osäkert.

Detta beror på bland annat exportförbud, ingredienser som tagit slut för att producera nya produkter, fabriker som har tillfälligt produktionsstopp och framför allt på grund av en enorm efterfrågan i hela världen.

Under rådande omständigheter har Procurator fattat beslut att prioritera leveranser till samhällskritiska funktioner som t.ex. sjukvård och äldreomsorg. Det kan påverka er leveranstid.

Utöver detta har vi även utmaningar med att ersätta olika typer av produkter som våra leverantörer i sin tur inte kan leverera. Det gör att vi behöver korrigera order vilket tyvärr kan leda till efterföljande förseningar.

OBS! På grund av smittorisk under rådande coronapandemi kan vi inte erbjuda inbärning av leverans för närvarande.

Beställ och hämta i din butik!
Notera att våra butiker håller öppet som vanligt. Vi erbjuder hämtservice av varor som finns i butik. Allt du behöver göra är att skicka e-post till aktuell butiks e-postadress med lista på vad du vill handla. Vi packar din order så snart möjligt och meddelar dig saldo samt tid för upphämtning i butiken.
OBS! Gäller endast varor som finns i butik. (Leveranstider som anges i webutiken gäller ej i butik.) Hitta din butik >>

Tillfällig prisjustering på vissa produkter från 2020-03-25
Vi behöver införa tillfällig prisjustering på produkter med hög efterfrågan p.g.a. coronakrisen. Det kan ske på t.ex. filtrerande halvmasker, skyddsdräkter, vissa skyddsglasögon, vissa visir, en del engångsmaterial, ytdesinfektion och handdesinfektion.
Prisjustering görs med anledning av att den globala efterfrågan på dessa produkter har förändrats dramatiskt under de senaste veckorna. Tillgång till råvaror, tillverkningsprocesser och leveranser är under enorm press vilket resulterar i ändrade priser från leverantörer och långa ledtider utom vår kontroll.
Vi har därför varit tvungna att tillämpa priser för dessa produkter till aktuellt dagspris. Vi följer kontinuerligt prisutvecklingen på produkterna och justerar tillfälliga prislistan, både upp och ner, i takt med att läget förändras. Så snart vi är tillbaka till normala produktionsvillkor återgår vi till normala priser igen. Mer information >>

Frågor & Svar

Hur kan jag spåra min order?
Du kan följa leveransen på hemsidan under ”Mitt konto” och ”Spåra ditt gods”.

Fler frågor? Vänligen kontakta er kontaktperson eller
Facility kundservice 020 - 551 310, order.public.se@procurator.com
Packaging kundservice 020 - 551 210, order.packaging.se@procurator.com