Lagerflytt

I mellandagarna flyttar vi till ett nytt och större automatiserat lager. För dig betyder det samma höga kvalitet på leveranser och på sikt även ett bredare sortiment.Planera era inköp i tid - beställ senast 18 december!
I samband med lagerflytten stänger vi vårt nuvarande lager under mellandagarna för att så snabbt som möjligt komma på plats i vårt nya lager. Det innebär tyvärr ett tillfälligt uppehåll av leveranser den 23 december – 6 januari. Därför rekommenderar vi att ni tidigarelägger er order av kritiska varor. Sista orderdag innan flytten är den 18 december.

Önskar ni lägga en större order som ni vill ha levererad innan vår lagerflytt ber vi er kontakta kundservice senast i november. 

Den 7 januari är leveranserna igång igen
Under en period kan ledtiderna vara längre och delleveranser förekomma.

Längre ledtid för leveranser under vecka 9 & 10
I vecka 9 kommer vi även att flytta över vårt sortiment av kläder och personligt skydd till det nya lagret. Det kan även påverka leveranstider för övriga order.

Nytt lager med säkrare leveranser
Vårt nya lager kommer på sikt även att innebära ett bredare sortiment med kläder och personligt skydd. Lagret är i fortsatt egen regi med samma höga kvalitet och service som tidigare.

Vår lagerflytt är planerad i minsta detalj och vi har hög bemanning för att lösa eventuella utmaningar. Vi gör allt vi kan för att ni ska bli så lite berörda som möjligt och vi ber om överseende om det skulle uppkomma oväntade händelser.

Notera att våra 22 butiker håller öppet som vanligt.


Viktiga datum

18 december
Sista dag för orderläggning, med önskad leverans innan tillfälligt uppehåll. Lägg gärna order för kritiska varor tidigare.

23 december - 6 januari
Vi stänger och flyttar lagret 23 december – 6 januari. Inga utleveranser sker. Butikerna och kundsupport har öppet som vanligt.

7 januari
Vi öppnar det nya lagret den 7 januari och leveranser sker som vanligt igen. Något ökade ledtider i vecka 2 och 3 och du kan eventuellt uppleva att din leverans blir delad.


Frågor & Svar

Vad händer 23 december – 6 januari?
Vi stänger och flyttar vårt lager. Vi är i drift igen den 7 januari från vårt nya lager. Välkomna till våra Procurator och Supplies Direct butiker som har öppet som vanligt.

Jag har redan bokat en order för leverans i mellandagarna - vad ska jag göra?
Då påverkas din leveranstid. Kontakta vår kundservice i god tid för eventuell omplanering.

När måste jag senast säkra upp mina leveranser innan ni stänger lagret?
Beställ senast den 18 december. Efter detta datum kan vi inte garantera att din leverans hinner blir packad innan uppehållet i leveranser. Order lagda från och med den 19 december blir först packade i vecka 2.

Kan jag lägga order medan lagret är stängt?
Ja, det går bra att lägga order som vanligt. Orderbekräftelse skickas även ut. Leveransen kommer att packas under vecka 2.

Hur påverkas jag när lagerflytten är klar?
Ökad ledtid kan förekomma. Vissa order kommer att skickas som flera kolli istället för ett.

Hur kan jag spåra min order?
Du kan följa leveransen på hemsidan under ”Mitt konto” och ”Spåra ditt gods”.

Vad händer under vecka 9 & 10?
Ökad ledtid kan ske i samband med inflyttning av nytt sortiment av kläder och personligt skydd till vårt nya lager.

Fler frågor? Vänligen kontakta er kontaktperson eller
Facility kundservice 020 - 551 310, order.public.se@procurator.com
Packaging kundservice 020 - 551 210, order.packaging.se@procurator.com


Här kan du ladda ner informationen som PDF.