Logg inn
 

Emballasjeprodukter

 Vi tar vare på pakkens behov - fra emballasje til transport. Vi gjør det raskt, pent og kostnadseffektivt. 

Se produkter

Renhold

Renhold – hva betyr det for deg i jobben din? Betyr det profesjonell rengjøring med mopper og kombiskuremaskiner eller avtørkning mens du tar deg en kaffe på kjøkkenet? Uansett finner du alt du trenger i vårt sortiment. Dessuten har vi lang erfaring med Facility Management og renhold og kan anbefale deg gode produkter.

Se produkter

Hygienepapir

Bra papir i smarte dispensere er en fornuftig kombinasjon som reduserer forbruket, er mer behagelig å bruke og bedre for miljøet. I tillegg gir den både rene og tørre hender!

Se vårt utvalg av hygienepapir

Les mer

Et utvalg av produkter med utgående artikler

Ensocoat™ 1S

Grafisk kartong, trefri, flerlags, dobbeltbestrøket forside og pigmentert bakside, jevn overflate. Glimrende egenskaper for krevende trykk og etterbehandlingsteknikker

Tape med ferdige tekster

Tape med påtrykt standardtekst om behandling og innhold. Tapen finnes i flere utførelser. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Scotch VHB Tape 4943

Dobbeltsidig tape 4943 er en grå, 1,1 mm tykk tape med akryllim som kan påføres ved lave temperaturer, på begge sider av en formbar akrylskumkjerne. Den kan erstatte nagler, sveising og skruer og gir deg fleksibilitet i konstruksjonen med sin viskoelastitet og en kraftig festeevne til en rekke forskjellige overflater med høy og middels overflateenergi. Den kan brukes på en rekke overflater slik som metall og glass samt maling og plast med høy overflateenergi. Bruksområder for denne tapen inkluderer avstivning, panel, dekorative materialer og feste av kanter. Anbefalte bruksområder: Generell bruk i sammenføyninger, dekorative materialer og beslag, feste av tak til takspant, navneskilt og logoer, panel på ramme, og avstivning bak panel.